Sunday, 21 January 2018

KAKI NGULAR . HEHE !!

Hai Assalamualaikum .

Entri kali nihh saje jew la nak kongsi cerita .

There was a day yg mne kau kena jaga ID .
But the konter already have so many people sbb ade salah paham .

Mcm biase la .
Bile akal panjang .
Mcm2 la jd .
HAHA

Kau menghilang diri untuk hampir 3 jam .
Mujur dah kautim ngan tokey konter .
So takde masalah sgt .
HUHU

Kau ta reti duduk diam sbb konter kau ramai .
So line pun mcm clear .
Maka kau terjah konter org lain .
HEHE

Kau pergi breakfast dgn selamba wpun belum waktunyaaa .
Alaaaa , take ur time kan .
KAH3

Last but not least , bile kau asek takde jew .
Abes sume org carik kau .
Haaaaaa , gasak kau .
Sape swoh buat hal .
Aiyoookkkk ..

Ehh tapi sebelum tu .
Smpi kau nak pi toilet pun org ta caye dah .
Sbb takut kau HILANG lg .

Ini LAWAK wehyy .
HAHAHAHA

To Bahi , sorry salu hilang .
Bukan sengaja , tapi suke2 jew .

21.01.18 / 2155 / SUN

Saturday, 13 January 2018

BAE HEE AH !!

01.01.2018
12.30AM

Dalam lif nak turun dari tingkat 3 ke tingkat 2 (sector 6)
Otw nak masuk bilik transit .

Kau ingat nihh ehh .

Aku mungkin takde rezeki kt cni .
Aku akan pergi tempat lain .
Tapi at the end aku tetap akan di sini .