Sunday, 15 April 2018

Pelakon Tambahan Terbaeekkkk !!

Hari nie keje jaga ID .
Untuk 3 hari berturut² jaga ID .
Perghhhh , satu pengalaman yg best .

Mcm biase , cerita akan up bile keje ngan team delta jew .
Yelaaaa , tu jew la yg satu² team yg muke kau takyah nak serius sgt keje k .

Delta masuk pukul 0800 .
Terus deal rehat pukul 10 dgn Shaz .
Kau ta expect ramai pulak nak join kau rehat .
Yelaaa , selalunya mesti ta kena timing .
Tu laaaa , kite hanya mampu merancang kan .
Huhu

Tgh2 lepak kt meja makan sementara tggu mknn siap , kau nampak kak faz ngan kak su pun rehat waktu sama .
Mujur da mmg cop meja besar .

Mcm biase , kau akan membawang dalam mase 1 jam nihhh .
Takkan di sia² kan .
Kah³

Tgh² makan , kau pulak dapat akal .
Nampak henpon dayah atas meja yang
"Dibiarkan begitu sajaaaaa"
Ape lagi kan .
Amek pastu sorokkan laaaaa .
Hahahahahaha

Dayah kembali ke lokasi tanpa menanyakan dimanakah henpon dye .
So kite lek2 lu makan dgn tenang .

Tgh kemuncak makan .
Tetibe dayah tnye ,
Mane henpon aku .

Maka " 3 2 1 action " la kan .

Dan kau ta expect jugak , bileeeeeeeeee
Shaz , Shira and kak Faz pun join sekali drama kau .
Perghhhhh , terbaekkkk laaaaa .
Siap ckp td atas meja kosong laaaa .
Tggl kt kedai order makanan laaaaa .
Kih³

Drama ta bole lame² .
Pastu start da gelak².
Haha

Lepas rehat masuk konter kecoh betul .
Kau mmg ta ddk luar da la kan sbb "Delta kaaannn"
Hehe

Mcm biase laaaa , duk konter da ramai² nihh mmg membawang jew laaa .
Si apiz ngan epol pun join sekali .

Berdekah² gelak sbb main teka-teki ta logic .
Adoiiii , sabo jew laaa kan .

But still today is was a good day .
Kau ta perasan pun mase berlalu .
Tup2 da abes waktu keje .

Friday, 9 March 2018

KAMU FIKIR KAMU SIAPA !!


Sekarang baru perasan .
Kenapa tibe2 aku bole ta suke ngan kau .


First of all .
Ofkos sbb rimas .
Aku mmg ta suke org menyendeng kt aku .
Yela , da la ta suke , pastu menyendeng .
Mmg makan muke masam aku la lepas tuuu .


Second ,
I think u da amek hak I .
Segala perhatian yg I dpt selama nihhh terpaksa dikongsi .
HAHA


I mmg kedekut okay , sbb tu ta suke kongsi .
Lgpun , I yg dpt dulu .
Berbulan2 lamenye I grab .
Tetibe u dtg cantas mcm tu jew .
Grrrrrrrr .


Third ,
U nihhh mmg ta reti paham bahasaa ehhh .
Da tahu I ta suke kenapa still buat benda sama ?
Nak I tepek depan muke u ke baru u paham .

I ckp jujur okay .
I nihhh garangggggg .
Nty u nangis mcm mane ?
Hehe


Okay , cukup la reason² nihhh yg buat I takde hati nak melayan u .

Bye .
Nukilan baru bgn tido 0958/090318 before masuk keje petang .