Monday, 26 September 2011

AKU JATUH CINTA KE ??




AKU JATUH CINTA KE ??


1) Ade rmai kwn lelaki , tp dlm rmai2 uh AKU asyik ingat kt dye sowg jew ..
Dye sihat ke tak ??
Dye dh makan ke blum ??
Agak2 dye ingat aku x ??

2) AKU jadi resah gelisah kalau x dpt dgr suara dye ..
AKU jd malap , kelabu asap ..
Tp bile dgr suara dye jew automatik segar bugar , perut lapar terus kenyang ..

3) Uiii ..
AKU cemburu bile dye bercerita tntg kecantikan perempuan yg dye jmpe ..
Kekadang AKu rse AKU kecik hati dgn dye psl asyik cerita psl owg lain yg lebih hebat dr aku ..

4) AKU dpt jmpe dye sebulan sekali jew ..
So bile dpt jmpe dye hari2 , AKU rse mcm dunia nie AKU yg punyer ..
Balik rumah wajah dye asyik t'bayang di mata aku ..
Tp AKU hairan knape AKU msti ade perasaan mcm tu kt dye ..

5) Surat , kad raya , tiket bas , sampah atau ape shj pemberian dr dye , AKU akn simpan smpi penuh almari rumah AKU ..
Kalu ade lipas gigit salah satu brg pemberian uh pasti mati lipas uh dikerja an oleh AKU ..
Wakakakakak ..

6) Kekadang AKU sengaja buat perangai nk bg dye jeles kt AKU ..
Tp dye ckit un xder respon ..
Sebaliknye AKU sniri yg makan hati ..
Tp AKU x sedar un knape AKU mcm nie ..
*Knape AKU nk bg dye jeles kt AKU ??

7) AKU percaya kt dye ..
AKU sedia b'kongsi apa jew cerita dgn dye ..
AKU gak suke dgr celotehnya w'pun kdg2 cerita dye membosankan AKU ..
Tp AKU tetap sudi melayan karenah dye ..

8) Bile family sebut psl jodoh , AKU ckp belum ade calon ..
Tp dlm kepala otak AKU dh t'bayang2 AKU b'sanding dgn dye ..
Ciss !!

9) Hurm ..
Itu adlh secebis perasaan Aku kt dye ..
Namun apakah makna perasaan t'sebut ??
Nk kata kawan biasa ..
Rse dh lbih dr biasa ..
Tp knape AKU treat dye bagus semacam jer ??
Alah mengaku jew ryg AKU dh jatuh cinta kt dye ..

And last but not least ..

10) Kalu di ikut an survey , ini semua adlh sebahagian drpd 
TANDA2 AWAL
owg yg dh jatuh cinta ..
Perasaan uh sedikit sebanyak akan menyeksa diri ..


Tp an ..
Susah sgt ke yg nk declare yg AKU nie betul2 falling in love ngan dye ??
Opppsssiiidooo ..
I'm SORRY ..


Hahahahahahahahahahahahaha ..
Actually , sume yg kt ats nie xde kaitan ngan aku ..
Setakat satu dua uh ade r ..
Giler ape kalu xde ..
Maknenye kowg xde perasaan r ..
Hehe :)


Entri kali nie sekadar untuk b'kongsi cerita ..
Aku tahu kowg msti prnh ade feeling2 cmnie an ..
Xkisah r yg dh bercinta ke , sedang bercinta ke atau belum rse cinta lg ..


LUMRAH MANUSIA ..


Hurm ..
Smpi cni jew r .
THANKS sbb sudi jenguk blog aku yg x seberapa nie ..


Salam SAYANg dr aku aLiaezRie ..
Assalamualaikum & Take Care ..
Peace No War ..
:D

1 comment: