Tuesday, 20 December 2011

MAAFKAN AKU !!!

Aku tak biasa , bila kau tiada di sisi ku ..
Aku tak biasa , bila ku tak mendengar suara mu ..
Aku tak biasa , bila tak memeluk diri mu ..
Aku tak biasa, bila ku tidur tanpa belaian mu ..
Aku tak biasa , aku tak biasa ..
[sila nyani dgn nada SITI NURHALIZA]
Hehe :)

Tp ape motif aku swoh kowg nyanyi lagu nie ??
Xde pape un ..
Just tuk release tension kowg jew ..
Aku tahu kowg dah lme x karok an ..

Tp sebelum aku mula an cerita tuk entri kali nie ..
Moh la tolong aku kemas an BLOG aku yg agak berHABUK nie ..
Ye r , lme x kunjung an ..
Sebab uh berhabuk ckit ..

Ha ko , yg ngah duk dpan laptop uh ..
Ce sebut FUH 3x ..
[kalu x sebut dosa , nty msuk api neraka]
Terima kasih r sbb tolong tiup & ilang an habuk kt tepi2 uh ..

Ha ko , yg ngah bce entri nie ..
Ce amik kain pastu lap2 ckit mne tmpt yg berdebu uh ..
[kalu x buat dosa , nty msuk api neraka]
Terima kasih r sbb tolong bersihkan debu2 yg melekat kt BLOG nie ..

Ha ko , yg ngah meroyan bce entri nie sbb aku x mula an lg un cerita tp dh byk sonyeh ..
Ce tarik nafas dlm2 pastu hembus smbil jerit
I LOVE YOU
kt jiran sebelah ..
Haha ..
[kalu buat giler nmenye]

Skang dh tenang an ..
X mara2 kt aku lg an ..
So , aku mule an cerita aku ngan
"One upon a time "
Amboi , cam nk wt essay BI ..
Ye r , lme dh x buat an ..
Last buat mse  aku FINAL EXAM kt Matrik dlu ..

K2, serious time ..
Bismillahirrahmanirrahim ..
Assalamualaikum kwn2 ..
"MAAFKAN AKU"
Kenapa entri aku diberi tajuk sebegini ??

Begini al-kisahnye ..
Semenjak dua tiga empat menjak nie ..
Aku tak tahu r kenapa ..
Asyik ade selisih paham jew antara aku ngan si dye ..
Aku sendiri tak tahu samada EMOSI aku yg terGANGU ataupun EMOSI dye ..
So, nk salah an siapa an ..

Tp aku MALAS nk layan perasaan nie ..
Kalu dilayan akan makin teruk jadinya ..
Kpd "dye" 
AKU MINTA MAAF ..
Aku tahu kadang2 aku yg selalu mule an perselisihan paham uh ..
Tp sebagai seorg manusia kita tak perfect an ..

Tutup citer psl tu ..
Malas nk pk dh ..
Just ngan cre nie kowt aku boleh minx maaf kt ko sbb aku .. !!!
[ayat tergantung]
Lidah terkelu , diam seribu bahasa ..

TAMMAT ..
Cam citer P.Ramlee dh sbb eja Tamat double M ..
Suke hati I la , BLOG an kn ..
Ceh, gediknya ayat ..
Hehe :P

Last but not least ,
To 'ATIKAH HANA ..
Thanks for being such as 
GOOD FRIEND ..
Awk la pengganti kwn2 sy yg ilang tu ..
Rindunye kt dowg ..

Sekian ..
Assalamualaikum & Take Care ..
Peace No War ..

No comments:

Post a Comment