Wednesday, 22 January 2014

AKU SAYANG KO , KO SAYANG AKU TA ??

Assalamualaikum (:
*ta jawab dosa :P*

Ape ehh aku nak citer .
Nihh r kalu cuti sem .
Bosann memanjang .
Astro abah da buang sbb takde sape tgk .
Citer dalam laptop plak sume da abes tgk .
Kalu nak download citer plak , mai aii MALASnyaaaa .

Bile tgh belajar nak cuti , bile tgh cuti nak belajar .
Haaa , nie larh budak2 zaman sekarang .
Ta pena puas dgn ape yg ade depan mata .
Tahu nak complain jew .
*termasuk aku*

HAHAHAHAHAHAHAHA*
*gelak sowg2*

"AKU SAYANG KO , KO SAYANG AKU TA ??

Lepas nihh aku ta jumpe ko da kan .
Sebab aku ta duduk Jengka da .

Hari tu ko balik aku pi terminal teman ko .
Sebab aku rase tu r last aku jumpe ko .

Aku ingat ko sowg2 , tp ade membe ko .
So terbatal niat aku nak amek last pic ngan ko .
Takpe r .
Bukan rezeki .

Aku terkejut ko salam tangan aku pastu ko cium tangan aku .
Seingat aku , ego ko sgt tinggi .
Mungkin ko rendahkan ego ko aritu sbb tu mungkin last aku jumpe ko .
Takpeee aku paham .

Ko usik aku dengan CRUSH aku .
Ko siap sembang lagi ngan crush aku .
Mementang kenal .
HAHA*

Ko banyak sembang ngan membe ko .
Aku hormat sebab aku rase mereka lebih rapat ngan ko .
Yelaarhh , siapa r aku kan .
HEHE*

Ko naek bas , ko bagi isyarat yg ko ade bg mesej .
Ta sangka plak , aku pun dapat mesej tu .

Aku ta check pun phone mase uh .
Membe ko jew yg eksited dpt mesej .

Tanak cakap banyak , setiap pitstop ko mesej kata da sampai .
Alaarhh , aku tahu ko anta mesej bundle .
So ta kisah r pape pun .

Tp kan tp kan tp kan .
Satu mesej ko nihh buat aku TOUCHING gile .

"FREN TILL JANNAH"
Macam nak gugur air mata aku time uh .
Tp aku tahan lagi sbb mase uh ngah gathering kuar makan ngan ex-housemate .

Aku selalu tolong dye .
So dye pena tnye .
Nak upah ape ??
Aku just cakap .
"NAK KITE KAWAN SAMPAI BILE2"

So , aku janji .
In sha ALLAH .
Kalu umo aku panjang , aku akan kawan ngan ko sampai bile2 .

Tapi satu r aku nak tnye .
Aku sayang ko , agak2 ko sayang aku ta ??

*Kowg jgn pk bukan2 pulak . Sayang as a friend okaayyy . Ta lebeh ta kurenngg*

Aku tujukan post nihh tuk membe aku sowg nihh .
Aku tanak mention nama dye .
Aku nak dye tahu seniri yang aku cerita psl dye kt entri nihh ,

Last but not least .
AKU SAYANG KO AND WE FREN TILL JANNAH okaayyy (:

-NHBH-

No comments:

Post a Comment