Wednesday, 18 June 2014

ADE HIKMAHnya !!

Asingment banyak jew nihh yg nak kena submit .
Tp MOOD nak buat tu ta sampai lg .
Mungkin sbb jalan JAMMED kowt .
HEHE*

Haaaaiiiii , i olllllsss .
Lame ta bercerita kan .
Bukan ape i olllllssss .
I olllssss sibuk sgt .
“SANGAAAAATTTTT”
HEHE*

Okaayyy , kite nak bukak topic ape ehh arinie ??
Ta payah nk bukak2 sgt .
Topic nihh mmg aku da pk td sebelum aku taip entri nihh .

Tajuk cerita aku ari nie,
“ADE HIKMATnya”

Macam pelik ckit tajuk entri aku nihh .
Aku seniri bace pun , tajuk mende nihh .

Takpe2 , sabo2 .
Cerita belum START lg .

Alkisaaahhhhnya .

BAB 1

Aku diPAKSA RELAkan untuk praktikal kt UiTM Jengka .
Which mean that aku terpaksa ddk kt Jengka balik .

Punye r aku beriya lambai2 kt Jengka mase last paper aritu sbb tanak dtg da .
Alih2 , aku kena praktikal kt dlm UiTM .
Hammpeeeehhh .

Nangis2 aku dibuatnya sbb kena datang balik Jengka .
Bukan Jengka nihh ta best .
Tapi hati ngan perasan nihh yg kata
“TANAAAAKKKKKKKK”

BAB 2

Sume owg cakap ade HIKMAH aku kena praktikal dlm .
Hikmah tu takkan nampak sekarang , mungkin suatu hari nty .
BAB 3

Aku SETIA menunggu bila la HIKMAH nihh nak dtg jumpe aku .
Berbulan-bulan lamanya aku tunggu .

BAB 4

Akhirnya , hikmah yg aku tunggu da tiba .
Alhamdulillah .

BAB 5

Macam ta best jew kan cite aku sbb macam tergantung pun ade .
HAHA*

Takde larh , aku cuma nak citer yg aku da dpt hikmah kenapa aku kena praktikal kt dalam .
Nama pun blog kan .
So kena larh meleret - leret cerita dye .
HEHE*

“Owg laen duk kalut nak beli tiket dtg Jengka”
[Aku RELAX jew sbb aku da mmg da ade kt Jengka]

“Owg laen duk kalut pk nak ddk kt mane larh kalu da sampai Jengka nty”
[Aku RELAX jew sbb aku ade bilik seniri kt kolej]

“Owg laen duk kalut kena minx cuti bagai kt boss”
[Aku RELAX jew minx perlepasan , siap punch card lg]

“Owg laen duk kalut kena buat research sowg2”
[Aku RELAX jew bole tanye membe or jumpe supervisor terus]

Hurmmm .
Kalu nak list , aku rase byk .
Aku tahu .
Kowg pun MACAM malas nk bace kan .
HEHE* :P

Okaayyyy , aku pun MACAM malas nak taip da .
So sampai cni jew k i olllllsss .

Jumpe lg NEXT ENTRY .
Adioooosssss .

No comments:

Post a Comment