Thursday, 25 December 2014

BULI KAKAK !!


Assalamualaikum .
Hurmmmm .
Tb story . Patut update lame da . Tp asek busy jew kan .
Memandang da free nihh , so moh la kite rerajin update blog ea .

6 Disember 2014 - Saturday

Harinie ade ari sukan company . Turun padang sekadar menghantar tnda sokongan . Kekonon nak keje lame kt ctu kan . Hehe*

7.30am jnji nak jmpe kt parking . Mcm biase larh . Confirm la aku la yg akan smpi dulu kan . Bape minit lepas tu kak Zaty pulak muncul . Kak Zaty dtg masuk duk dlm kete aku .

Pok pek pok pek bersembang ade la dlm stegah jam kemudian Syafiqah n kak Farah pulak smpi . Kak Farah bg baju sbb sume janji nak pakai baju same kaler biru . Aku pi tuka kt toilet sbb ta pakai inner lg . Kak Zaty tuka dlm kete jew sbb she already wear inner . 

Pantang diajak bergambo la gamaknye . Turun kete n duk berselfie kt luar kete . Dlm duk kelam kelibut nak gerak , kak Zaty TERtinggal phone dlm kete aku . Seb baek aku nmpk kt seat belakang . Kalu ta nauzubillah da kete aku kena pecah nty .

Aku amek n bgtaw kt Syafiqah phone kak Zaty kt tgn aku . Kenyit2 mata ckit . Syafiqah paham ape yg aku nak buat . Hehe*

Da masuk dlm kete kak Farah maen calit2 ibu jari ngan Syafiqah . Hehe* Musibat betul ini dua olang . Haha*

Ngok ngek ngok ngek dlm kete jap . Tetibe ................

Kak Zaty perasan yg phone dye ilang . Aku ngan Syafiqah ape la lg . Buat muke toye jew la kt belakang . Buat mcm takde pape yg berlaku . Terbaeeeekkkkkk .

Nak dijadikan cerita . Aku pun pi la tnye . Ķak Zaty tanak crik henpon kak Zaty ke ?? Baru la dye ajak pi tgk henpon kt kereta aku yg berada di opis yg mane lebih kurang 5 kilometer nak smpi sane . So nak tanak kena la naek kete kak Farah kan .

Beria nihh aku tgk kak Zaty nak pi crik henpon dye . Aku da gelisah tahap gaban nihh . Padahal phone dye ade jew ngan aku dr td . Smpi kt kete kak Farah , aku ta bg lg phone . Mmg tahap berani la tu . Haha*

Lepas kak Zaty start enjin baru la aku bgtaw yg phone dye ade ngan aku . Kah3 . Situasi mase tu mmg ta bole nak citer larh . Pnye la gelak smpi nak putus urat kentut kata ko .

Kak Zaty merajuk . Peluk tubuh . Tu mmg hak cipta terpelihara dye . Alolo tomei sgt . Mcm Sara Ali da . Hehe*

Kak Farah yg ta terlibat pun kena sama . Naseb la kalu da bersekongkol . Terlibat ke ta terlibat pun tetap kena . Kah3 .

Haaaa , lg aku ta ingat sgt da ape kesudahan dye . So aku citer smpi cni jew larh . Yg paling penting , kak Zaty omey angat muke merajuk tu .

Mcm biase la . In sha allah takkan buat lg . Tp esok luse mungkin kowt :p

Sekian cerita tuk entry kali nihh . Ade umo jmpe lg ea . 

Cau cin cau .

No comments:

Post a Comment