Saturday, 16 May 2015

TRUST !!

Assalamualaikum .

Bile ckp psl PERCAYA nihh senang jew .
Ta susah pun .

'PERCAYA'
Ckp mmg senang , tapi nak buat tu agak2 senang ta ??

Aku ta bgtaw , tp aku tnye .
Agak2 ape jwpn kowg ??
Hurmmm ...

Ta payah pk sbb ta masuk peksa pun .
HAHAHA*

Okay2, ini kali serius .

Aku bukak topic sbb bukan nak marah ke ape .
Tapi nak bagi nasihat .

Simple jew .
Kalu aku bg ko maen phone aku tu ,
maknanye aku PERCAYA kt ko .

Tp tolong larh .
Aku minx tolong sesgt .
Bnda yg ta sepatutnya bukak tu TA PERLU la kowt ko bukak .

Aku rase ko paham kan ape maksud PRIVACY tu .
Paham kan ??
Ke nak aku explain ??

Sekarang da paham kan w/pun aku ta explain lg .
Ko pi la google seniri .
Takde mase nak explain kt cni .
Nty pnjg pulak entri .
HEHE*

Seyes nihh .
Aku ta MARAH , tp NASIHAT .

Okay , BYE .

See , next entri (: (:

No comments:

Post a Comment