Sunday, 15 May 2016

BOS AN !!

Assalamualaikum .

Boring giler bile kawan2 kau yang lain sibuk siapkan dissertation .
Dan kau hanya mampu krik krik krik jew .
Nak tolong mmg tak dapat la kan .

Nihh la sebab dan akibat bile kau ta sama batch dengan membe .
Tertinggal sowg2 .
Hurmmm .

Kalau la .,
Kalau la ..
Kalau la ..

Wehyy , ta sabaq nak tggu 16hb nihh .
Sbb tu la tarikh depa sume akan dibebaskan dari penjara .
Wuuuuu~~

Tapi aku rase .
Aku pulak yang akan start busy .
Alahaiii .

Takpe la .

Kalau ade sumur di ladang ,
Bole aku tumpang mandi ,
Kalau ade umur panjang ,
Takpeee in sha allah kite jumpe lagi .

Ntah ape kaitan pantun ngan entri .
Aku pun ta paham .
HAHA*

Just nak cakap sem nihh ta banyak gmba sama pun .
Smpi printer aku rosak la sbb lama ta cuci gambar pnye psl .

Okay la .
Nak punch in card tido .
Malam da nihh .
Esok ade kelas .

Sayonara w/pun eseimen ta siap lg tapi esok da nak kena present .
Alahaaii .

Bye~~

No comments:

Post a Comment