Saturday, 21 May 2016

DON'T TRUST YOUR FRIENDS !!

HAHA*
Kejadian baru terjadi 2 hari lepas .
Dimana aku otw nak anta Najwa balik Bangi .

Al-kisah .
Nak bayar tol lalu la lorong Smart Tag .
Pastu teringat cerita mase nak pi kenduri kt Johor .
Lantas terus aku bercerita kepada penumpang2 ku .

Mase nak pi Johor , Zaty eksited sangat nak main smart tag .
So ajar la dye cemana nak pegang bile nak lalu smart tag nty .
Cakap yg nihh kena hadap depan taw .
Jgn terbalik nty ta detect .

Bile nak smpi kt tol, aku swoh la dye pegang mase nak lalu lorong smart tag .
Sekali hamek , terbalik jugak smart tag nye .
So ta dpt detect  .

Alahaaii , nihh yg ta bole .
Bukan ape .
Sume tahu kan lorong smart tag tu lorong laju .
Ta memasal kena undur sebab ta detect .
Haiyaaa .
Tp mujur la mase tu takde kete kt belakang .
So takde la malu sangat .
HEHE*

Al-kisah lepas jew aku citer tragedi itu .
Kebetulan lalu la lagi lorong smart tag .
Swoh Nad pegang .

Kowg rase ape jd lepas tu ??
Jeng jeng jeng .

Dye pegang betul da .
Tp wide range smart tag tu nak detect terkeluar kawasan .
Adeehh .
Dengan ade kete kt belakangnye .
Maluuuu .

HAHAHAHAHAHA*

Lepas jew tol terus jerit .
DON'T TRUST YOUR FRIENDS WHEN IT COME TO SMART TAG .
Kih kih kih :P

Sebenarnye gurau jew .
Ta marah pun .

Ok bye .
Nak sambung buat eseimen balik .
Daa ~~


No comments:

Post a Comment