Monday, 19 June 2017

CRUSH !!

Hai .
Assalamualaikum .

Topik kite hari ini mengenai CRUSH !!

Kowg rase relevan lagi ke zaman sekarang nak cakap pasal crush ??

Bagi aku , mungkin YA mungkin TIDAK .
Sbb kalu nak ditengokkan .
Byk da berubah .
Even aku baru 25 tahun nihhh , rase byk giler beb yg berbeza .
Apatah lagi mak ayah nenek atuk kite rase kan ??

Actually, what is the mean of CRUSH ??
Google ??
Ntah aku ta paham .
Mungkin nihh bahasa zaman sekarang kowt .
So takde dalam kamus dewan .
HAHAHA*

Bagi yg 90s generation nihh maksud crush nihh mungkin bermaksud .
"kau minat kepada seseorang dalam diam dan tanpa orang tu tahu yang kau minat kat dia"
Agak2 betul ta maksud nihh ??
HEHE*

Ape motif aku cerita ?
Sebab aku rase sebenarnya da ta relevan ank ade crush zaman sekarang . MAYBE (-__-)
Yela ,kalu suke cakap jew la .
Kang ta cakap melepas kat orang lain baru tahu rase dye ape .
Rase sakitnya tuh di sini taw .
HAHA*

Actually , aku pun ade crush .
Yelaaa , untuk muka yang seberapa nihh .
Mampu ade crush jew la .

Kenapa ta jujur cakap jew dgn dia ??
Kau giler ke hape ??
Ta baik meruntuhkan niat orang yang bakal bina masjid.
Baru bakal kan , belum bina lagi kan .
HAHA*
What so ever lahh .

Ucapan untuk crush .
Ta sabar nak convo dengan awak .
Wpun awak orang punye , mungkin satu hari nty ,
ALLAH bg yg lebih baik pada saya .
Takpe , saya redha dan sentiasa menunggu yang terbaik .
AMIN .

Cukup la takat nihh untuk topic yang agak cengeng dan ntah pape boring .
Sekadar meluah isi hati untuk yg sudi .
HUHU*

Last but not least ,
MOVE LA WEHY !!


No comments:

Post a Comment