Monday, 14 May 2018

KAMI BUKAN DELTA !!

Hai .
Assalamualaikum .

Semalam 14/05/2018 .

Bangun tido check wasep .
Mcm terkejut tgk ade group baru .

Dengan mata yg separuh bukak .
Gigih bace satu persatu .

Ohhh .
Rupenye #DariBajuUnguKeBajuBiru .

Isinya mengatakan .

Onz ta onz K Fry kt IOI .

Oleh kerana mcm lame ta jumpe .
Makanya semua onz .

Hakikatnya .
Pukul 11 da kena ade kt K Fry sbb katanya nty ramai org .
Dan nampaknya hanya saya seorang shj yg smpi dulu .

Its actually too bad bile kau nihh seorang yg punctual .

But its okayyy .
Itu belakang punye cerita .
Bole settle belakang .
HAHA

Dari pukul 11 membawa ke pukul 1  .
Baru la semua sampai .

Da berapa kali additional order sbb ta puas2 makan .
Sedap kannn .
Mahal kalu sedap mmg takde hal .
Sbb akhirnya jadi taik jugak .
HAHAHAHAHA
Gurau jew .

Lepas makan macam ta tahu nak buat ape .
Makanya google la wayang ape yg paling latest .

At the end pilih cerita
TRUTH OR DARE ??
Tgk review sume mcm okay .
Timing pun mcm kejap2 lg jew .
So on sahaja .

Nak beli tiket nihh satu hal .

Ta pena lg la aku beli tiket orang konter tu asek ulang perkataan yg sama .
Which is .
"Lagi sekali saya ulang ea .Cerita nihh 18 tahun ke atas"
Lebih dari 5 kali aku rase smpi aku pun naik muak dan berganjak pi tmpt lain .

Rupenye .
Orang tu ade kesangsian terhadap kecomelan AJ .
No wonder .
Sbb AJ mmg rupe mcm budak sekolah + comel .

Maka ber KIH3 la memasing sbb seriusly kowt .
AJ kena keluarkan IC dan kena sign kt tiket .
Like WHAT !!!
HAHAHA

Nak ke aku review sekali cerita TRUTH OR DARE nihh ??

Hurmmm .
Tanya aku ehh .
Takyah laaa .
Tapi kalu setakat nak pi tgk luangkan mase bole jew .
Takde hal .
Jalan cerita okay .
Tapi cerita nih kau kena pk baru kau paham .

Hepi ending or ta ??
Ending dye hanatnyeee sbb tergantung .
-___-

Habes settle semua baru la balik .

Thanks for today guys .
Saje update kt blog supaya memory tu ta ilang .

And al-kisah
KAMI BUKAN DELTA .

Mcm semua orang tahu .
Kami semua berkenalan dalam team delta .
More less da 9 bulan .
Alhamdulillah .
Mcm counting relationship pulak kan .
HAHA
Biar la .
Hidup I kan :P

Dan hakikat yg kami kena terima sekarang .
Kami semua da EXDELTA .

Dimana ade yg da tamat kontrak dan ade yg da pi tuka team lain .

But hoping for long lasting friendship .
Smpi tua guys :)
HEHE

Okay done for today entri .

15.05.2018 / sehari sebelum 1 Ramadhan 

Selamat berpuasa guys .

No comments:

Post a Comment